Saturday, December 12, 2009

nothing much....

well, dah lame dah tak tulis blog ni...nothing much to say here..result pun baru je kuar and alhamdulillah walaupun tk DL tapi lulus semua subjek...mase tgk result tu subjek yang pertama aku tgk was 'AW'...phew!LEPAS....because i did not do it well..last minute tersangat lah last minute...bile tgk dah lepas tu syukur tak terhingga.....and subjek lain pun alhamdulillah ok...

now kene tunggu call dari en.khai or astro sendiri utk practical...ntah bile la nak dapat call tu..

well, still not to late to congrats aju on her wedding aritu....aku tak berkesempatan pergi umah die but i went to Penang kenduri side Mat....i went to penang ok...just for you aju...hahhaha....anyway, aku tak sangke yang aju akan menamatkan zaman bujang nya terlebih dahulu berbanding kitorang....aju?my ex schoolmate yang sentiasa rock je manjang....pape pun tahniah aju....aku nak jadi auntie cepat2.... =p

Penang was fun bile ade frens around that selalu cheer me up....ainul, shima and dayana....nile next so called road-trip?huhuh...nak pi mana pulak lepai ni?(ckp penang sikit)...loqlaq sungguh hang farieza hanis... =p

ok i'm not the one yang terlalu menjaga berat badan...dan oleh kerana itu saya tidak sedar berat badan saya telah meningkat...wth.....dari 45kg ke 52kg....wth again...pffttt....what's next action?ntah la....pantang la lepas ni.......PANTANG NAMPAK!!ngap! :P

i think to je kot....mungkin tajuk nothing much kat atas dah tak sesuai ngan entry ni sbb i dah panjang membebel.... ;P that's all.....daaa...

1 comment:

The D said...

aku pun da naik berat badan..! nxt road trip LUMUT!