Monday, September 14, 2009

kau tak penting..

kalau ade tak puas hati meh la sini.....
i don't know ape dia cite pasal aku kat ko...ko mesti percaye 100% ape yang die cakap tapi aku rase ko tak perlu la nak pandang aku cam tak puas hati..siap ckp kat kwn2 ko tu...aku perasan ke?tapi kalau aku perasan nape lak nak patah balik nk tgk org?tak pernah tgk org?

hak kau.....kau jage....tak payah jaga tepi kain aku......

aku tak tahu why am i very sensitif kalau nak ikutkan ko tak penting langsung dlm hidup aku....

p/s: astaghfirullah hanis...sabar....

6 comments:

d4yaN4 aNwaR said...

btol btol..tak penting..jnji tak..aku penting

hanis said...

kau penting sntiasa...

hanis said...

kau penting sntiasa...

FdausAmad said...

Sis,
Gua nak ajak lu dtg lepak blog gua.rilek rilek beb.

Selambe..

d4yaN4 aNwaR said...

sape ntah amamt ni..hehe

farieza hanis said...

seriously i have no idea weh....sape ntah?