Tuesday, July 14, 2009

my first time and my second time...

TGK GAMBAR SEBELUM BACA =p























Aku suke tarikh 14 julai 2009..sebab aku suka tarikh ni aku sendiri kurang pasti..tapi yang pasti pada aku setiap hari adalah satu hari yang baru untuk aku....dan setiap hari yang baru itu aku akan pastikan aku akan jadi lebih baik dari semalam...hahha..ok farieza hanis enough merepek... :)

ok let's start with 'my first time'...

aku tak tau sama ada aku ni poyo nak bitau ni or not..but who cares(wah!dah pandai tak fikir pasal org....)
MY FIRST TIME=swimming dekat pool UiTM yang anda hanya bayar 50 sen untuk masuk...mungkin saya agak jakun di sini kerana ini pertama kali saya masuk utk berenang yang pada hakikat nya hanya tangan saya lagaknya seperti perenang tetapi kaki dlm air berjalan...hahahhaahahaha..ok tak lawak...

ok i went there with ili and ayien...ayien ajar kitorang berenang but you know...farieza hanis...(ntah kenapa ntah ngan farieza hanis ni =p) ili agak bagus dalam acara sukan renang ni..huhuhu....ayien toksah cakap la..NAVY...yo Puan Ayien.. ;p

i had a great time with them...maybe aku harap ade lagi lepas ni dan ia akan jadi my second time pulak...hehehhe...

MY SECOND TIME=berbasikal bersama Nabilla yang juga dikenali sebagai Tun Teja di kalangan kawan2 aku...(watak dlm our drama dulu)...ok ini kali kedua aku berbasikal dengan dia..masa first time dulu aku berbasikal time last sem...it was cool!

mase first time kitorang kayuh sekitar bandar shah alam...utk org yang first time cam aku ni mmg slow sikit sebab baru nak berkenalan ngan basikal tu...ok for the second time aku n Nabilla berbasikal dekat highway..tak tau la ini improvement atau tidak...tapi yang pasti aku rase best ya amat bile berbasikal...lebih2 lagi time turun bukit...fuh!rase cam bebas dari semua masalah...(walaupun tak de la besar mane masalah ;p)..

aku nak thanks kat nabilla sebab bawak aku and to bell thank you for lending me your bike..(nak beli i belum mampu..insyaAllah one day :p) nabilla, kite suke berbasikal ngan awak! hope ade kali ketiga utk kite...and with my own bike...harap2...;) dayana? nak join? ;p

2 comments:

Anonymous said...

anis xpandai berenang???
*si paku serpih=P

hanis said...

hahaha..harus la tak pandai..kalau pandai nnt tekde la lifeguard body ala baywatch nak selamatkan kalau lemas..hahah